Overal zwemtraining volgen met een draadloze tegenstroommachine

De ultieme draadloze plug & play zwemmachine.

Een draadloze tegenstroommachine is de oplossing voor wie regelmatig én op meerdere locaties zwemtrainingen wil kunnen volgen. Met deze machine kunt u namelijk waar u ook bent, ook in kleine zwembaden, zwemmen. In deze blog vertellen we over de voordelen van een draadloze tegenstroommachine, de toepassingen en de overwegingen bij het kiezen hiervan. Laten we beginnen!

Voordelen van een draadloze tegenstroommachine

Een draadloze tegenstroommachine biedt zwemmers verschillende voordelen:

● Zwemmen wordt veel toegankelijker – Met een draadloze tegenstroommachine is een groot zwembad of vaste installatie niet langer noodzakelijk. Zwemmen met tegenstroom wordt hierdoor veel toegankelijker.

● Flexibiliteit van gebruik – Een draadloze tegenstroommachine stelt u in staat om te trainen in verschillende omgevingen, binnen en buiten.

● Personalisatie van de training – Het is mogelijk om de intensiteit en duur van de training aan te passen aan uw individuele behoeften.

● U ervaart meer gezondheidsvoordelen – Omdat u vaker zwemt, ervaart u ook in een grotere mate de vele gezondheidsvoordelen die zwemmen biedt, van spiergroei tot ontspanning en van een positief effect op hart en bloedvaten tot meer uithoudingsvermogen.

Welke tegenstroommachine kiest u?

 

Wanneer u een draadloze tegenstroommachine aan wilt schaffen, zijn er een aantal zaken belangrijk om op te letten. Graag zetten we deze punten op een rij en vertellen we u wat onze draadloze tegenstroommachine EVAstream Move u op dit vlak te bieden heeft.

  • Draagbaarheid, opslag- en installatiegemak – De EVAstream Move kan door één persoon worden verplaatst, is eenvoudig op te bergen en kan snel worden geïnstalleerd. U heeft hiervoor geen technische kennis nodig.
  • Batterijlevensduur – De EVAstream Move is draadloos en vereist daarom geen stopcontact in de buurt van het zwembad. De turbine haalt zijn energie uit de accu en maakt het mogelijk om minstens een uur op volle snelheid te zwemmen. De batterij kan vervolgens worden opgeladen via een 230V-stopcontact.
  • Zwemplezier – De EVAstream Move biedt een rustige, stabiele en aanpasbare stroming. De draadloze tegenstroommachine kan gebruikt worden voor ontspannen duurzwemmen, verkwikkende workouts, aquajogging sessies of zelfs fysiotherapie oefeningen, door zowel gezinnen, senioren als ervaren zwemmers.
  • Prestatiekenmerken: Dankzij de watersnelheid van de EVAstream Move, is de stroming stabiel en strekt deze zich verder uit over het zwembad. De effectieve zwemzone is hierdoor groot. Hierbij is de waterstroom gericht op de romp van de zwemmer in plaats van op het hoofd. Door de mogelijkheid om verder van de EVAstream af te zwemmen is er meer bewegingsvrijheid.

Toepassingen van draadloze tegenstroommachines

Het grote voordeel van een draadloze tegenstroommachine, is dat u deze op verschillende plaatsen kunt gebruiken: thuis, maar bijvoorbeeld ook in een zwembad op het werk of op vakantie. Ook wanneer u de machine enkel thuis wilt gebruiken kan een draadloze tegenstroommachine een goede optie zijn. Hiermee kunt u namelijk gebruik maken van tegenstroom zonder dat een renovatie van uw zwembad nodig is. Daarnaast kunt u de EVAstream Move ook gemakkelijk wegzetten wanneer u hier geen gebruik van maakt. En: er is geen technische kennis nodig voor de installatie.

EVAstream Move

Een draadloze tegenstroommachine zoals de EVAstream Move biedt ongekende flexibiliteit en toegankelijkheid voor zwemmers van elk niveau, waar u ook bent. Dankzij de draagbaarheid, gebruiksgemak en aanpasbaarheid van de training, kunt u altijd en overal genieten van een optimale zwemervaring.

Vragen of advies?

Bent u klaar om uw zwemtraining naar een hoger niveau te tillen en te profiteren van de voordelen van de EVAstream Move? Neem vandaag nog contact met ons op via de mail of bezoek onze contactpagina voor meer informatie en persoonlijk advies.